Veldeken 44A
9240 Zele
+32 (0)52/44.41.33

Over boomverzorging

Anrob nv hecht veel belang aan een doordacht bomenbeleid. Dit bomenbeleid start reeds bij de keuze van de juiste boom op de juiste plaats en eindigt bij het overtuigen van klanten en beleidsmensen dat bomen, die volgens hen in de eindfase zitten nog een veel langer leven beschoren zijn mits een berekende opvolging. Binnen onze onderneming beschikken wij over verschillende medewerkers, die in het bezit zijn het European Treeworker Certificate (ETW). Deze medewerkers worden betrokken bij alle stappen van een goed boombeleid en dankzij ons uitgebreid scala aan groenactiviteiten en de daarbij horende onderhoudservaring kunnen wij de keuze en locatie van nieuwe aanplantingen toetsen aan het verdere onderhoud van de aanplantingen zelf en het omliggende groen. Een vermelding waard is de samenwerking met www.greentraders.be voor de aankoop van alle planten en gespecialiseerde materialen. 

Boomverzorging

ETW, ECC, gemotiveerde medewerkers en modern materieel zijn de sleutel tot een doordacht boombeleid.

Aanplantingen

Solitaire aanplantingen, grote lijnbeplantingen, vakbeplanting, kortom alle groenobjecten worden professioneel en met passie uitgevoerd door ETW-gecertificeerde medewerkers.

Standplaatsverbetering

Is de vitaliteit van uw beplantingen ondermaats? Met behulp van onze oxyjet-Promax geven wij uw groen een nieuw leven.

Snoeiwerken

Onze ETW-ers in eigen huis kunnen elke snoeiopdracht aan, begeleidings- en onderhoudssnoei, knotten en kandelaren, leisnoei, al klimmend of met hoogwerker.

Processierups bestrijden

Jarenlange ervaring stellen wij ten dienste van u bij het bestrijden preventief of curatief van processierups.

Boomproeven

Samen met vaste partners, die in bezit van European Tree Technician certificaat zijn, bieden wij VTA, standplaatsonderzoek, tomograaf en trekproef aan.

Beluchten van ondergrond

Slechte waterhuishouding in de bodem? Bodemverdichting tgv massafestiviteiten of werkzaamheden? Met beluchting en lava lossen wij dit simpel op.

 

Vragen over boomverzorging?