Veldeken 44A
9240 Zele
+32 (0)52/44.41.33

Standplaatsverbetering voor bomen, hagen en struiken

De toestand van de grond onder uw bomen is belangrijk voor hun gezondheid. Uw gazon, bomen, hagen en struiken halen veel van hun voedingsstoffen vanuit de ondergrond. De ondergrond kan uitgeput zijn door verschillende factoren:

Verdichting van de bodem door het gebruik van zware machines tijdens bouwwerken

Slechte waterhuishouding

Onvoldoende beschikbaarheid van voedingsstoffen in de bodem

– Aantasting van de bodem door overmatig gebruik van strooizout

Het resultaatUw gazon groeit niet zoals het zou moeten groeien. Uw bomen, hagen en struiken vertonen taksterfte, slechte groei of de bladeren beginnen ‘geel’ te zien. (Bladchlorose). Takken sterven af en indien er geen maatregelen worden genomen en uiteindelijk sterft de boom af.

De ultieme verzorging voor uw groen: Oxyjet ProMax

Met een holle pen van anderhalve meter wordt de bodem losgeploft en krijgt de bodem opnieuw zuurstof. Via de verluchtingskanalen kan de bodemstructuur nadien worden verbeterd. Dit gebeurt door organische meststoffen en biologische preparaten in de bodem te injecteren. Op die manier verrijkt de bodem zich met doeltreffende voedingsstoffen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende zuurstof in de bodem blijft, worden de kanalen opgevuld met lavasteen. Lavasteen is sterk en zeer zuurstofdoorlatend.

Het resultaat is een gezonde bodem waardoor uw bomen opnieuw hun gezonde kruin door krijgen, hagen een diepgroene kleur en uw gazon er weer perfect uitziet.

Vragen over boomverzorging?

Link naar http://www.oxyjetpromax.com/nl/