Veldeken 44A
9240 Zele
+32 (0)52/44.41.33

Over vellingswerken

Voor al uw vellingswerken slechts 1 adres Anrob aannemingen NV. Wij vellen voor u solitaire en moeilijk bereikbare bomen, lijnbeplantingen, hakhoutbestanden en bosbestanden. Al klimmend, met klimsporen of met de meest vooruitstrevende machines kunnen wij elke opdracht aan.

Onze medewerkers beschikken over diverse certificaten zoals ECC, ETW en bosexploitatie. Vellen van bomen en hakhoutbestanden, solitair, moeilijk bereikbaar of in groep. U zorgt voor de vergunning en wij verzorgen voor u de velling, afvoer van hout, uitfrezen van de wortelstronken en aanvullen van de bodem met geanalyseerde grond code 211.

 

 

Vellingswerken

Veilig en verantwoord vellen, daar zorgen wij voor

Bomen en lijnbeplantingen

Veilig ontmantelen langs de weg of in de omgeving van bebouwing. Zowel machinaal als met klimmateriaal kunnen wij elke boom aan.

Hakhoutbestanden op bermen en taluds

Uw hakhoutbestanden worden met zo min mogelijk insporing geveld en het bekomen hout wordt gechipt tot een fractie die bruikbaar is als grondstof voor hernieuwbare energie.

.

Verwijderen beplantingsmassieven

Bouwrijp maken van terreinen of definitief verwijderen van beplantingen kunnen wij voor u verzorgen met respect voor overblijvers.

Uitfrezen boomstronken

Wij beschikken over een autonome stronkenfrees en 2 aanbouwfrezen hydraulisch aangedreven, sneldraaiend of traagdraaiend. Voor elke locatie en toepassing wat wils.

.

Vragen over vellingswerken?